Kollapset etter målgang

Det ble dramatisk etter målgang på skiskytternes supersprint under Blink-festivalen.

KOLLAPSET: Karoline Erdal fikk det tøft etter målgang på kvinnenes skiskyttersprint i Sandnes. Video: Andreas Særsland / Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDNES/OSLO (Dagbladet): Karoline Knotten og Vetle Sjåstad Christiansen kunne juble etter å ha utmanøvrert henholdsvis Marte Olsbu Røiseland og Johannes Thingnes Bø på fredagens supersprint under Blink-festivalen.

En som verken hadde pust eller krefter til å juble etter målgang var 22 år gamle Karoline Erdal. Ungjenta hadde skutt seg bort på supersprinten og prøvde å ta igjen det tapte i langrennssporet. Det kostet mye krefter og da hun kom over mål falt hun om.

Erdal hyperventilerte og slet åpenbart med å få igjen pusten.

- Det ser veldig dramatisk ut, men det eneste er at jeg hyperventilerer. Når man kommer i mål blir man ofte litt stressa over at man ikke får nok luft etter å ha gått alt man har, forteller Erdal til Dagbladet etter å ha fått igjen pusten.

- Musklene i beina ga litt etter så jeg hadde ikke sjans til å stå på beina, så da måtte jeg legge meg ned. Men tar man tida til hjelp går det helt fint, fortsetter 22-åringen.

Skiskytteren fra Førde forteller at dette ikke er en ukjent problematikk for henne etter slike intense konkurranser, og påpeker at nå går alt fint.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer