Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kollapset under landslagstrening

Den franske spissen falt brått om.

RETT I BAKKEN: Bafetimbi Gomis falt om under gårsdagens Frankrike-trening i Guingamp. Foto: AFP
RETT I BAKKEN: Bafetimbi Gomis falt om under gårsdagens Frankrike-trening i Guingamp. Foto: AFP Vis mer

||| (Dagbladet.no) Fotballen har blitt rammet av flere tragiske dødsfall de siste åra, hvor spillere har kollapset på banen og ikke kommet til live igjen.

Under gårsdagens Frankrike-trening i Guingamp falt spissen Bafetimbi Gomis brått om på banen, uten at noen andre spillere var i nærheten.

Bildene av 24-åringen ryster Frankrike i dag, selv om alt gikk bra med Lyon-spilleren.

Keeper Cedric Carrasso var raskt framme hos Gomis, som da var bevisstløs. Det gikk et minutter før han våknet til, men da var han i stand til å selv gå av banen.

Han fikk ikke lov til å fullføre treningen av det medisinske støtteapparatet og det er foreløpig usikkert om han friskmeldes til lørdagens VM-kvalik mot Færøyene.

Lyon-trener Claude Puel forteller at dette ikke var første gangen Gomis kollapset. 24-åringen gikk i bakken også under en treningskamp mot Deportivo La Coruna.

VÅKNET TIL: Etter noen minutter våknet Bafetemi Gomis til igjen. Foto: AP
VÅKNET TIL: Etter noen minutter våknet Bafetemi Gomis til igjen. Foto: AP Vis mer

- Det går fem minutter, og så blir han bra igjen, sier Puel til L'Equipe.

Gomis kom inn i landslagstroppen etter at Franck Ribery måtte trekke seg på grunn av skade. Lyon-spilleren har kollapset tre ganger siden han kom til klubben i sommer, og to ganger den siste uka.

- Vi er bekymret og det er veldig skremmende hver gang, sier klubbpresident Jean-Michel Aulas til Itele ifølge Sky Sports.

BEVISSTLØS I ETT MINUTT: Cedric Carrasso roper på hjelp etter at Bafetemi Gomis falt om. Foto: AP
BEVISSTLØS I ETT MINUTT: Cedric Carrasso roper på hjelp etter at Bafetemi Gomis falt om. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling