Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kollega anbefalte Bryne

Svein Erik Wiig vant runde 8 i Mitt Drømmelag da han fulgte arbeidskameratens tips.

- Jeg har en kollega som skryter vilt og uhemmet av Bryne. Så laget besto av seks Bryne-spillere, fire fra Vålerenga og Trygve Nygaard som scoret for Viking, forteller Wiig.

29-åringen høstet 87 poeng med laget Christian Termination. Han er Tromsø-supporter, men dialekten avslører at det må være annet en geografiske grunner til det.

- Jeg kommer fra Søgne utenfor Kristiansand, så jeg får kjeft av kompisene mine fordi jeg ikke holder med Start. Men jeg har aldri hatt noe forhold til Start. Jeg begynte å holde med Tromsø da de rykket opp på 80-tallet, men vet ikke helt hvorfor. Tror jeg syntes det var kult med et lag fra Nord-Norge som gjorde det bra.

Det er imidlertid utenlandsk fotball som engasjerer Wiig sterkest. Høyest på lista står Barcelona, som han har fulgt siden han som liten gutt fikk den rød-blå drakta av faren.

- Jeg var i Barcelona nylig, men da spilte de dessverre bortekamp, men jeg fikk i alle fall sett Nou Camp, forteller han.

Wiig beskriver seg som temmelig fotballinteressert.

- Derfor er Dagbladets konkurranse er midt i blinken for meg, sier han, og gleder seg til å få en fotballtrøye som synlig bevis på at han er rundevinner.

VINNER: Svein Erik Wiig fulgte Bryne og vant 8. runde i Mitt Drømmelag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media