Kollen-tåka stoppet stafetten

Da Ricco Gross (bildet) var i gang med nest siste skyting ble VM-stafetten stoppet på grunn av dårlig sikt. - Jeg så ingenting, så det var en helt riktig avgjørelse, sier Gross.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tyskland ledet klart da Ricco Gross kom inn på standplass for å skyte. Sven Fischer og Ricco Gross er helt enig i juryens avgjørelse om å stoppe rennet.

- Jeg så absolutt ingenting. Jeg tror jeg skjøt seks skudd, men aner ikke hvor mange jeg traff på, sier Ricko Gross til Dagbladet :på nettet.

- Det er ingen vits i å fortsette et løp så lenge forholdene er sånn som i dag, sier Sven Fischer som gikk tredje etappe for Tyskland.

De norske gutta var enig i juryens avgjørelse.

- Jeg rakk akkurat å komme inn på standplass. Jeg begynte å se i siktet, men så ingenting - da er det ingen grunn til å fortsette, sier Norges ankermann Ole Einar Bjørndalen.

Tyskeren Peter Sendel skjøt best av samtlige løpere på dagens stafett og var skuffet da Dagbladet :på nettet snakket med han etter avlysningen..

- Jeg gikk mitt livs løp og er selvsagt skuffet, men jeg er ikke uenig i avgjørelsen. Det var umulig å fortsette.

Mest sannsynlig blir verdenscupstafetten i Lahti om to uker å telle som VM-stafett. Men det diskuteres blant laglederne om det skal arrangeres ny stafett i morgen (mandag).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer