NIKS: Kolo Toure fikk en forespørsel om å ta bilde sammen med en koalabjørn på Liverpools Australia-turne. Det kom ikke på tale. Men Toure tok det hele med et smil, da. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport Media
NIKS: Kolo Toure fikk en forespørsel om å ta bilde sammen med en koalabjørn på Liverpools Australia-turne. Det kom ikke på tale. Men Toure tok det hele med et smil, da. Foto: Philip Oldham/Sportimage/Cal Sport MediaVis mer

Kolo Touré er livredd dyr og har aldri rørt sin egen hund

Nektet å holde en koala i Australia.

(Dagbladet): Liverpool er for tiden i gang med sesongoppkjøringen, og oppholder seg akkurat nå i Australia. I går ble Adelaide slått 2-0 i en treningskamp.

Seier, sol, varme og et spennende dyreliv. Det virker jo som en perfekt sesongoppkjøring. Men det er ikke alle som setter like stor pris på sistnevnte:

Den ivorianske midtstopperen Kolo Toure (34) er nemlig livredd dyr.

Da Liverpool i går var en del av en gruppe som deltok på et arrangement der de skulle møte dyr, svarte Toure med et blankt nei på forespørsel om å holde en koalabjørn. Ifølge britiske Metro skal han ha virket litt skjelven, mens Liverpool Echo skriver at midtstopperen løp vekk i frykt.

Senere la han alle kortene på bordet på en pressekonferanse, der latteren satt løst hos både ivorianeren og manager Brendan Rodgers.

- Jeg er ikke en stor fan av dyr. Spesielt ikke koalaer. Siden jeg var liten har jeg ikke vært noe særlig glad i dyr, men jeg kan se dem på avstand, flirer Toure.

Toure avslørte med det samme at han er like redd sin egen hund, som han ikke en gang har rørt på sju år.

TILSYNELATENDE VELDIG SØT: Men også veldig skummel for noen. Foto: Horst Ossinger/dpa
TILSYNELATENDE VELDIG SØT: Men også veldig skummel for noen. Foto: Horst Ossinger/dpa Vis mer