- Kom deg inn i boksen, Davy!

Solskjær med klar beskjed til toppscorer Angan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Molde - Fredrikstad 2-0.

Davy Claude Angan senket i går kveld Fredrikstad med sitt sjette og sjuende mål for sesongen. Allerede etter ni kamper av årets sesong står Angan nå med sju mål. Det er kun to bak de ni nettkjenningene han brukte 29 Tippeligakamper på å score under fjorårets gullsesong for Molde.

Molde-spissens målform skyldes, ifølge Davy Claude Angan, rådene fra Ole Gunnar Solskjær på trening.

- Han vil ha meg foran mål og jeg har jobbet knallhardt med Solskjær for å bli bedre på avslutninger. Solskjær mener jeg kan bli toppscorer i Tippeligaen om jeg kommer meg mer inn i boksen, sier Angan.

Ikke lov til å skyte Ole Gunnar Solskjær bekrefter at han på treningsfeltet har arbeidet hardt med sin spiss og gitt Angan klare instrukser om å komme seg inn i sekstenmeteren og ikke avslutte fra langt hold.

- Han har fått streng beskjed om å komme seg i boksen. Davy er glad i å få ballen i beina, gå ut på kantene og gå ned lavt i banen. Jeg vil ha han inn i boksen og det blir Davy fortalt på trening. Det øver vi på hele tiden.

- Davy får streng beskjed om at han ikke får lov til å skyte fra 25-30 meter. Davy scorer målene sine innenfor sekstenmeteren, slår Solskjær fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer