«Kom deg til helvete ut , din jævla rotte»

Furuseth Olsen beskylder Nannskog for nytt angrep.

(Dagbladet.no): Daniel Nannskog ble illsint og angrep en TV2-journalist torsdag som ønsket å lage en sak på svenskens sjefsrolle i spillergruppa. I dag hevder også Viborg-klare Petter Furuseth Olsen at han ble et offer for superspissens temperament i Stabæk.

- Jeg ble fysisk og verbalt angrepet av Nannskog i forkant av en trening, sier Petter Furuseth Olsen, i følge VG.

Furuseth Olsen skal ikke ha fortalt noen i klubbledelsen om angrepet, men sier det var episoden som fikk han til å se seg om etter ny klubb.

- Jeg satt i garderoben da Nannskog kom, og han skrek «kom deg til helvete ut din jævla rotte». «Kom hit, nå skal jeg snakke med deg», og vi gikk inn i et rom, forteller Viborg-spilleren videre.

Furuseth Olsen skal ha fortalt medspillerne Mike Kjølø og Inge Andre Olsen at Nannskog tok svært mye krefter fra ham og at forholdet var vanskelig.

Nannskog på sin side avviser situasjonen.

- Fysisk angrepet? Det høres jo helt sykt ut. Jeg er verbal med alle på laget, men ikke fysisk. Det stemmer definitivt ikke, sier svensken.

Sportsdirektør Lars Bohinen bekrefter at forholdet mellom de to angrepsspillerne var vanskelig.

STORT TEMPERAMENT:
Daniel Nannskog skal i følge Petter Furuseth Olsen ha angrepet ham både verbalt og fysisk. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
STORT TEMPERAMENT: Daniel Nannskog skal i følge Petter Furuseth Olsen ha angrepet ham både verbalt og fysisk. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer

- Det stemmer at Petter i lang tid hadde et problem med Daniel. Dette kulminerte med at Petter tok opp situasjonen med andre spillere på laget, noe Daniel reagerte kraftig på. Jeg er kjent med at Daniel konfronterte Petter i garderoben og satte en pekefinger mot tinningen hans.

Men Bohinen er tydelig svært skuffet over Furuseth Olsen.

- Daniel følte at han ble dolket i ryggen, og er tøff innimellom. Men slik er han på godt og vondt. Samtidig skuffer Petter meg utrolig mye med å komme med dette nå, avslutter Bohinen.

«Kom deg til helvete ut , din jævla rotte»
<B>STAKK FRA STABÆK:</B> Forholdet til Daniel Nannskog skal ha vært en hovedgrun til Petter Furuseth Olsen ikke lenger ønsket å være i Stabæk.