- Kom hit, Beckham

Roberto Carlos sier alle Real Madrid-stjernene ønsker England-kapteinen velkommen.

I går kom ryktene om et Real Madrid-kjøp av Manchester United-stjernen. Beckham sa han var beæret, fordi den spanske mesterklubben har store spillere og flotte tradisjoner.

I dag kommer komplimentene tilbake fra Spania. Brasil-backen Roberto Carlos mener Beckham er akkurat spilleren laget trenger.

- Alle spillerne ville likt at Beckham flyttet til Madrid neste sesong. Jeg håper historien om overgangen hans er sann, sier Carlos til The Sun.

Avisa har tidligere meldt at spanjolene er villige til å betale omlag 450 mill. for 27-åringen.

- Vi har mange, mange gode spillere, men Beckham er en av få som kan forsterke laget vårt. Jeg vet fansen ville likt ham.

Carlos legger også ut et ekstra agn til den ambisiøse engelskmannen.

- Jeg synes en spiller bare kan betraktes som i verdensklasse dersom han har spilt i Madrid i løpet av karrieren. Det er mange store lag i Europa, men Real er størst av alle.

Det virker også som Roberto Carlos kjenner til Beckhams popkone Victorias dårlig skjulte ønske om å flytte til sørligere breddegrader.

- Været og shoppingen her er bedre enn i Manchester. Jeg tror de ikke vil reise igjen, hvis de smaker på livet her.

(Dagbladet.no)

VMTRØST:</B> Roberto Carlos gir David Beckham noen trøstende ord etter VM-exiten mot Brasil. Nå vil brasilianeren ha engelskmannen på Real Madrid-laget.