Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Kom igjen, dette fikser du»

Tom Hicks i e-post til Rafael Benitez.

• Direkte på Dagbladet.no: Premier League på live.dagbladet.no fra kl. 13.45

De har kranglet høylytt, men begynner å finne hverandre. Nå sender Liverpool-eier Tom Hicks e-poster til manager Rafael Benitez.

Det skapte storm da Hicks innrømmet at han og makker George Gillett jr. hadde vært i kontakt med Jürgen Klinsmann om en managerjobb på Anfield. Etter et krisemøte i desember kom Hicks og Benitez på bølgelengde igjen.

- Mitt forhold til Tom Hicks er bra, og jeg har ingen problemer med ham ettersom jeg er profesjonell, sier Benitez.

Ukentlig støtte

- Etter vårt møte i desember har jeg nesten ukentlig fått støtte fra Tom Hicks. Ikke hver dag, men før og etter kamper. Han skriver «kom igjen, bra jobbet, dette fikser du». Slikt er veldig positivt og jeg svarer «takk skal du ha», forteller Benitez som fikk arbeidsro etter at Liverpool slo Inter 2-0 i mesterligaen.

Hicks har fortalt til The Associated Press at han planlegger å innta «en mer aktiv rolle» på Anfield.

Det er akkurat det Benitez har etterlyst - at eierne er mer tilgjengelig. Tidsforskjellen til USA skal blant annet ha gjort overgangsforhandlinger vanskelig, til stor irritasjon for Benitez og direktør Rick Parry.

AMERIKANSK BACKING: Tom Hicks har begynt å støtte Rafael Benitez. Og nå er ikke støtten lenger utelukkende økonomisk. Foto: LEE SANDERS/EPA/SCANPIX
AMERIKANSK BACKING: Tom Hicks har begynt å støtte Rafael Benitez. Og nå er ikke støtten lenger utelukkende økonomisk. Foto: LEE SANDERS/EPA/SCANPIX Vis mer

Ifølge AP har ikke Benitez samme kontakt med Gillett jr. Det kan bety at Gillett ønsker å selge sin eierandel i Liverpool FC.

- Hold fokus på mesterligaen

Da klubben la fram sine nye stadionplaner i januar, var det kun Hicks som uttalte seg. En styrtrik gruppe i Dubai (DIC) skal være villig til å kjøpe ut Gillett.

At ting går rett vei mellom Hicks og Benitez er ingen hemmelighet. Selv etter det stygge tapet mot Barnsley i FA-cupen kom det positiv e-post fra statene.

«OK, kom igjen. Hold fokus på mesterligaen», skrev Hicks.

Og der leverte et presset Liverpool varene med tomålsseier.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media