Ståle Solbakken

Kom med avsløring etter trekningen

Landslagssjef Ståle Solbakken spøker med markedsavdelinga i NFF etter at Norge havnet i samme Nations League-gruppe som Sverige, og avslører at han snakket med en svensk kjenning dagen før trekningen.

LANDSLAGSSJEF: Ståle Solbakken skal på ny prøve å ta Norge til et mesterskap. Foto: Ali Zare / NTB
LANDSLAGSSJEF: Ståle Solbakken skal på ny prøve å ta Norge til et mesterskap. Foto: Ali Zare / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag kveld ble det klar at Norge havnet i Nations League-gruppe med Slovenia, Serbia og Sverige. Det var ikke trekningen Ståle Solbakken håpet.

- Det er en tøff gruppe, det er det. En ekstrem tøff gruppe med tanke på at Serbia og Sverige var de to sterkeste lagene i alle pottene. Hvis du tar alle de sammen så er Sverige og Serbia de sterkeste laga, sier Solbakken til Dagbladet.

Håpet ikke på Norge

Selv om den tidligere F.C. København-trener synes Norge havnet i en tøff gruppe, tviler han på at Sverige og Serbia har lyst til å møte ta turen til Ullevaal neste år.

- Jeg tror ikke Sverige eller Serbia er «happy» med å møte oss, sier Solbakken til Dagbladet.

Han avslører at han snakket med en tidligere kollega før trekningen.

- Jeg snakka med Peter Wettergren i går faktisk, som har vært assistenten min i FCK. Han håpet at de «inte fick Norge».

Wettergren er nåværende assistenttrener for Sveriges landslag.

TØFF TREKNING: Norge møter Sverige, Slovenia og Serbia i Nations League 2022. Landslagssjef Ståle Solbakken kaller det en svært tøff gruppe. Reporter: Fredrik Filtvedt / Rødt Kort Vis mer

Spøkte med markedsavdelinga

Solbakken beskriver Nations League som «lite sexy», men innrømmer at det blir litt mer attraktivt med Serbia og Sverige i gruppa. Han tror spesielt en avdeling i NFF fryder seg.

- Markedsavdelinga i NFF synes nok dette er helt topp. De må vi ha med vettu, sier han og ler.

De to første kampene i gruppespillet spilles mellom 2. og 14. juni 2022, men før den tid jobbes det med å få på plass to privatlandskamper i mars, sier Solbakken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer