José Mourinho

- Kom med Solskjær-kritikk

Onsdag kveld kunne José Mourinho innkassere historiens første Conference League-trofé. Portugiseren tok seg også tid til en United-beskjed.

ROMA-MANAGER: José Mourinho. Foto: NTB
ROMA-MANAGER: José Mourinho. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Roma og José Mourinho ble historiens første vinner av Conference League, til tross for to nederlag mot Bodø/Glimt på veien. Nicolo Zaniolos nettsus i første omgang avgjorde finalen mot Feyenoord i Tirana.

- Mourinho kom med subtil kritikk av Ole Gunnar Solskjærs Manchester United etter Romas seier, skriver Manchester Evening News.

VILLE IKKE SVARE: Roma-trener José Mourinho ønsket ikke å svare den norske journalisten under pressekonferansen foran møtet med Bodø/Glimt i kvartfinalen i Conference League. Vis mer

Portugiseren tok over som Manchester United-manager i 2016, men fikk sparken i 2018. Etter det ble han erstattet av Ole Gunnar Solskjær.

- Solskjær ble sparket i november, og klarte ikke å vinne et trofé under sin regjeringstid, til tross for at han kom til Europa League-finalen i 2021, skriver MEN videre.

TROFELØS: Ole Gunnar Solskjær tok ingen trofeer som United-manager. Foto: Terje Pedersen / NTB
TROFELØS: Ole Gunnar Solskjær tok ingen trofeer som United-manager. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer

Mourinho kom med følgende beskjed etter onsdagens triumf:

- Som du vet, har jeg vunnet europeiske konkurranser med fire forskjellige klubber. Jeg vant med Manchester United, selv om det var et lag som manglet kvaliteten United er kjent for. Det er likevel naturlig å vinne med Manchester United, men det å vinne Champions League med Porto er ikke normalt, sa han.

OPPTUR: Jose Mourinho. Foto: Reuters
OPPTUR: Jose Mourinho. Foto: Reuters Vis mer

59-åringen har vunnet Champions League med Inter Milan og Porto, Europa League med Manchester United og Conference League med Roma.

Totalt kan han vise til 34 trofeer i løpet av sine 22 år som manager.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer