Drømmen brast for Caroline Graham Hansen

Kom nesten ikke ut av senga - måtte gi seg i pausen

- Man kan ikke tvinge kroppen til gjøre det den ikke kan, sier Caroline Graham Hansen om hvorfor hun ikke kom på banen etter pause. Nok en finale var ødelagt.

SKADET - IGJEN: Caroline Graham Hansen fikk ikke spilt finalen i 2016 på grunn av skade. I kveld måtte hun byttes ut i pausen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån
SKADET - IGJEN: Caroline Graham Hansen fikk ikke spilt finalen i 2016 på grunn av skade. I kveld måtte hun byttes ut i pausen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • VfL Wolfsburg–Olympique Lyonnaise 1–4 (0–0) e.e.o.

KIEV (Dagbladet): I 2016 tapte Caroline Graham Hansen sin første Champions League-finale fra tribunen. Hun var skadet. Her i Kiev tapte hun sin andre fra benken etter 45 minutter. Skadet igjen. Og for slikt finnes ingen trøst, bare tårer.

Det gjør vondt å tape finaler.

- De som har gjort det vet hvordan det er å stå her og forklare det. Det er forferdelig, sier Caroline Graham Hansen.

Sist lørdag fikk Norges Wolfsburg-stjerne en smell i låret under cupfinalen mot Bayern München. Den avgjorde hun på straffespark. Men da adrenalinet var ute av kroppen, restitusjonen hadde begynt og søndagen kom, kjente hun at beinet var stivt.

Her i Kiev har lagets medisinere jobbet intenst for å få henne på beina.

- I dag morgen kom jeg nesten ikke ut av senga. Så ble det bedre. Men jeg fryktet hele tida at det ikke ville holde. I pausen, fordi jeg kjente det fra den første spurten, var det ingen idé å fortsette.

- Hva gjør mest vondt?

- At jeg ikke kunne være med og bidra. Det er vanskelig å beskrive det jeg føler nå. Det gjør veldig vondt. For du prøver å presse deg selv og når det ikke går er det bare skuffelse.

- Det er det som gjør vondt.

Da Wolfsburg gikk opp til 1–0 trodde Caroline Graham Hansen på seier. To minutter seinere, da laget hennes ble redusert til ti spillere, skjønte hun det ville bli vanskelig.

- Det var der vi tapte det. Det ble for tungt selv om vi prøvde alt vi kunne. Men Lyon var bedre enn oss, vi tapte for et bedre lag. All ære til dem for måten de gjennomførte kampen på.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer