Kom på trening med sigar og ei flaske vin

- Han er kanskje den kuleste mannen i verden, skryter golfkollega.

BUSSNISS:   Miguel Angel Jimenez  har sin egen måte å lade opp til de store golfturneringene på. Foto: Charlie Neibergall / AP / NTB Scanpix
BUSSNISS: Miguel Angel Jimenez har sin egen måte å lade opp til de store golfturneringene på. Foto: Charlie Neibergall / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Miguel Angel Jimenez er ikke som alle andre golfspillere. Spanjolen, med denne magiske oppvarmingen (Youtube), er ikke redd for en liten  fest.

49-åringen blir sjeldent sett uten å patte på  den karakteristiske sigaren, og konsumet av vin er ikke beskjedent. Til kollegenes store begeistring.

Vin på trening Verdens golfelite er i full gang med British Open. I en av verdens mest prestisjefylte turneringer viste Jimenez at han alltid går sine egne veier.

Han har, som vanlig, fokuset på sine hobbyer: Vin og sigar.

Den amerikanske golf-proffen Keegan Bradley observerte Jimenez da han sto på driving-rangen etter torsdagens runde i British Open. Han var raskt ute og twitret om sitt idol.

For mens Bradley finpusset sin sving etter at han var ferdig på førsterunden, hadde Jimenez ett helt annet behov:

- Jeg står på rangen etter min runde. Miguel Jimenez  gikk forbi meg med solbriller, en sigar og en flaske vin. Han er kanskje den kuleste mannen i live, twitret Bradley.

Vunnet mye Jimenez har aldri lagt skjul på at godene han under seg som golfspiller har hjulpet han på veien. Spanjolen har vunnet 19 seiere på Europatouren i karrieren. Han ble også nummer to i U.S. Open i 2000.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer