Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kom, scoret og forsvant

DRAMMEN (Dagbladet): Som ånd i en fillehaug forsvant Jostein Flo ned i garderobenda dommer Terje Hauge blåste av kampen. Før de andre hadde fått av seg draktene var han ferdigdusjet og påkledd: Bare en eim av go'lukt lå igjen etter Godsets storscorer og yndling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For hjemme ventet samboer Trine Grung. Og det er bare to dager siden Jostein kom hjem etter tre uker i Frankrike. - Dette var divisjonsforskjell, sier Jostein til Dagbladet på vei ut. Og mener ikke bare at Moss var dårlige.

Feriefotball

For overgangen fra VM-fotball til en form for feriefotball på Marienlyst i Drammen ble vel stor: Selv for Jostein Flo var farten laber.

- Dårlig tempo, sier han. Og rykker nærmere utgangsdøra.

Og egen innsats?

- Bra til 2-0. Men vi var ikke gode. Men Moss var enda dårligere, sier han og åpner døra.

Og formen?

- Brukbar. Men jeg ble litt sliten på den tunge banen. Sier Jostein og forsvinner.

Like effektiv var han ikke på banen, selv om han på typisk Flo-maner headet inn et utagbart 2-0-mål fem minutter etter pause. Men før pause hadde han tre krystallklare muligheter som endte over og utenfor.

Imponerte ikke

Og lagkameratene hadde fire til, men bare med et Rune Hagen mål allerede etter fem minutter som eneste resultat.

Og Moss?

Dominerte midtbanen. Men skapte absolutt ingenting før pause. Og etter 2-0 dalte også Godset ned på Mosse-nivå. Et nivå som Knut Thorbjørn Eggen bare rystet på hodet over.

- Nei dette var dårlig. Veldig dårlig. Helsvart.

Jostein Flo, Osman Nyan og Rune Hagen utgjorde den store forskjellen på lagene. Rune Hagen tør å utfordre, Nyan er skapende og Jostein? Alltid farlig.

  • Strømsgodsets nykommer Anders Lindqvist fra IFK Göteborg imponerte ikke, men gjorde en brukbar jobb med kloke valg på midtbanen.
<B>HJEM TIL TRINE: </B> Først scoring, så satte Jostein Flo</B> ny rekord i dusjing før han dro rett hjem til kjæresten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!