- Kom til Brasil, Drillo

OZOIR LA FERRIERE/OZOIR DO BRASIL (Dagbladet): Brasils nestleder, Zico, ønsker Drillo velkommen til Brasil hvis han har så lyst til å vise hvor god han er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

-Gjør karriere der først, så kan vi se på det, mener Zico.

Brasil trenger kanskje ny trener. Zagallo er ubrukelig, hevder brasilianske journalister.

-Det brasilianske laget tar Egil Olsens uttalelser med en klype salt, sier den brasilianske FIFA-liaisonoffiseren Ricardo Setyon til Dagbladet under Brasils show-trening i Ozoir la Ferrihre utenfor Paris, populært kalt Ozoir do Brasil.

Cool Drillo

-Olsens uttalelser er cool, hvis de er sanne. Men han snakker litt mer enn han burde. Zagallo har vært med i fem VM, hvorav fire som spiller. Det burde holde, sier Setyon.

Det har likevel vært snakket om Drillo i Brasils garderobe.

Og Zico tar opp Drillos hanske og kaster den tilbake med et småsurt «velkommen skal du være». Gjør først karriere i Brasil, så får vi se. Zagallo ville ikke kommentere ytterligere.

Lei Drillo

-Zagallo orker ikke å svare Drillo mer. Han er trett av ham. Men kanskje Drillo har rett. Han er en god trener, sier Gustavo Edouardo Poli Silva fra den brasilianske avisa Lance.

-Zagallo er en dårlig trener. Han har en gruppe glimrende spillere men får ikke til å bruke dem som et team. Mange andre brasilianske trenere hadde vært bedre. Fire VM-titler er ingen kvalifikasjon, sier Carlos Edouardo Mansur fra Jornal dos Sports.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer