- Kom til Brasil, Drillo

OZOIR LA FERRIERE/OZOIR DO BRASIL (Dagbladet): Brasils nestleder, Zico, ønsker Drillo velkommen til Brasil hvis han har så lyst til å vise hvor god han er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

-Gjør karriere der først, så kan vi se på det, mener Zico.

Brasil trenger kanskje ny trener. Zagallo er ubrukelig, hevder brasilianske journalister.

-Det brasilianske laget tar Egil Olsens uttalelser med en klype salt, sier den brasilianske FIFA-liaisonoffiseren Ricardo Setyon til Dagbladet under Brasils show-trening i Ozoir la Ferrihre utenfor Paris, populært kalt Ozoir do Brasil.

Cool Drillo

-Olsens uttalelser er cool, hvis de er sanne. Men han snakker litt mer enn han burde. Zagallo har vært med i fem VM, hvorav fire som spiller. Det burde holde, sier Setyon.

Det har likevel vært snakket om Drillo i Brasils garderobe.

Og Zico tar opp Drillos hanske og kaster den tilbake med et småsurt «velkommen skal du være». Gjør først karriere i Brasil, så får vi se. Zagallo ville ikke kommentere ytterligere.

Lei Drillo

-Zagallo orker ikke å svare Drillo mer. Han er trett av ham. Men kanskje Drillo har rett. Han er en god trener, sier Gustavo Edouardo Poli Silva fra den brasilianske avisa Lance.

-Zagallo er en dårlig trener. Han har en gruppe glimrende spillere men får ikke til å bruke dem som et team. Mange andre brasilianske trenere hadde vært bedre. Fire VM-titler er ingen kvalifikasjon, sier Carlos Edouardo Mansur fra Jornal dos Sports.

Norge kommer til å bli en hard nøtt å knekke for Brasil. Det innrømmer selveste Leonardo, svett men smilende etter to og en halv times trening i går.

Vanskelige

-Vi har allerede tapt en gang mot Norge. De spiller godt og later til å være i svært god form. Spillerne er erfarne. Det kommer til å bli vanskelige å slå, tror Leonardo. Ifølge de brasilianske journalistene mener Brasils spillere at Norge blir den vanskeligste motstanderen i gruppa og at Norge vil knive om førsteplassen sammen med Brasil.

-Alt blir avgjort i Marseille, sier Carlos Edouardo Mansur.

Et komplett brasiliansk pressekorps, kolleger fra hele verden og 3 000 heldige på tribunene beskuet Brasils trening, for ikke å si oppvisning, i går ettermiddag. Det begynte med samtlige spillere på ryggen og 22 par brasilianske bein i lufta i muskeloppvarming. Et syn. Rene balletten.

Hekk

Danserne ankom stadion i en buss eskortert av motorsykkelpoliti med hylende sirener som kjørte inn på stadion gjennom en tett hekk av beundrere.

-Jeg trodde det var Chirac, sa en eldre herre som må ha befunnet seg på en annen klode. Ozoir lever og ånder for sitt lag, som klarte å prute ned husleien på slottet fra 12 til ni millioner kroner og som fikk laget egen bane til de hemmelige treningene i slottshagen til en halv million til.

Etter hva vi kunne se er det ikke noe i veien med Brasils form, selv om Leonardo så ut til å halte litt.

-Nei, vi er 100 prosent klare og har en positiv atmosfære, bedyret Leonardo med et svært vinnende smil. Humøret i den brasilianske leiren er på topp. Så er det sagt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer