Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kom til treningsfeltet i taxi etter fuktig bytur

Nå er Jimmy Bullard suspendert av Hull.

SUSPENDERT I TO UKER: Jimmy Bullard (midten) er suspendert i to uker etter å ha tatt taxi direkte fra et utested i London til Hull-trening. Foto: AP Photo / Simon Dawson
SUSPENDERT I TO UKER: Jimmy Bullard (midten) er suspendert i to uker etter å ha tatt taxi direkte fra et utested i London til Hull-trening. Foto: AP Photo / Simon Dawson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hulls midtbanespiller Jimmy Bulllard er suspendert i to uker etter en fuktig kveld på byen, skriver ESPN.

Den tidligere Fulham- og Wigan-spilleren kom til klubbens treningsfelt i en taxi, direkte fra et utested i London.

Han ble sendt rett hjem av manager Nigel Pearson som ga klar beskjed om at han ikke var i stand til å slutte seg til troppen. 32-åringen ble også suspendert i to uker.

Klubben har ikke kommentert saken enda, men ifølge ESPN vil de komme med en uttalelse i løpet av dagen.

Bullard slet med skader i sine tre år i Fulham, og skadene har ikke sluppet taket i de to årene han har vært i Hull. Midtbanespilleren har bare spilt 23 ligakamper for Hull.

Han har vært koblet vekk fra klubben i lengre tid, og var i fjor vår utlånt til Ipswich. Det så ut som om den joviale spilleren skulle få en ny mulighet i Hull da han ble tatt med på klubbens treningsleir i Slovenia, men nå virker det som han er ferdig i klubben for godt.