Koma-lagte Sindre (17) beveger på seg igjen

Ble truffet i hodet på fotballbanen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 17-årige Sindre Munkvolds oppvekkingsprosess ble startet i går, etter at juniorspilleren i Hammerfest FK hadde tilbragt fire dager i kunstig koma.

Munkvold pådro seg en hodeskade og hevelse i halsregionen da han fikk en ball i hodet sist lørdag, men nå melder foreldrene om positive signaler fra Universitetssykehuset Nord-Norge.

- Oppvekkingsprosessen kan ta lang tid, og må taes gradvis. Sindre har også vært igjennom nye undersøkelser med blant annet nevrolog for å sjekke eventuelt skadeomfang i hoderegionen, men sykehuset kan ikke gi noen status før Sindre er normalisert i våken tilstand, kan klubben fortelle på sine hjemmesider.

- Foreldrene melder imidlertid om positive signaler gjennom bevegelse i muskler og ledd, hosting, irritasjon og en - etter forholdene - aktiv Sindre, fortsetter HFK.

Munkvold ble fraktet fra fjerdedivisjonskampen mellom Hammerfest og Øksfjord i helikopter, etter at en klarering fra kloss hold etterlot ham bevisstløs på gressmatta.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer