KOMBI-GULL I SIKTE

HAKUBA (Dagbladet): Så sant Lasse Kjus kommer seg til mål i utfor, bør han vinne sitt andre strake OL-gull i kombinasjonen etter nattas 2. plass i slalåm. - Lasse er i utforform, sier NRK-ekspert Atle Skårdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med 1,81 sekunder å ta igjen på slalåm-spesialist Mario Reiter fra Østerrike, blir Kjuser'n favoritt til å forsvare OL-gullet i kombinasjonen fra Lillehammer.

Men han får definitivt ikke følge av to nordmenn på pallen slik som sist. Den gangen tok Kjetil Aamodt sølv og Harald Christian Strand Nilsen bronse.

Både Aamodt (5. plass) og - spesielt - Finn Christian Jagge (7. plass) skuffet i første omgang i natt. Aamodt kjemper imidlertid om bronsen etter knallkjøring i andre omgang.

- Han kjørte seg fram fra 10. plass. Bra av Kjetil, sier NRK-ekspert Atle Skårdal.

Overrasket

Lasse Kjus har ikke vært patent i slalåmløypa hittil denne sesongen og overrasket de fleste med nattas to slalåmomganger.

Han meldte seg med dette på i den knallharde kampen om en plass på det norske laget til spesialslalåm. Han kan bli eneste norske alpinist som får delta i alle fire disipliner i Nagano.

Kjus kan bli mannen som skyver slalåmverdensmester Tom Stiansen ut på ventelista. - Han slutter ikke å overraske den mannen der, sier Skårdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer