Magnus Moan:

Kombinert-Moan hyller drastiske endringer

Nekter å snakke om OL-medaljer.

OPPTUR: Magnus Moan (t.v.) og Jarl Magnus Riiber tok søndag dobbelt norsk i finalerennet i årets sommer Grand Prix i kombinert i slovenske Planica.
Foto: Norges Skiforbund
OPPTUR: Magnus Moan (t.v.) og Jarl Magnus Riiber tok søndag dobbelt norsk i finalerennet i årets sommer Grand Prix i kombinert i slovenske Planica. Foto: Norges Skiforbund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Magnus Moan (34) krevde endringer etter en svak norsk kombinertsesong. – Det er en helt annen spirit i gruppa nå, sier Byåsen-veteranen.

Han vurderte å gi seg med kombinert etter forrige sesong, men etter at han og landslagsgutta fikk gjennomslag for markante endringer, bestemte Moan seg for å ofre alt i jakten på OL-medaljer i Pyeongchang til vinteren.

– Det er definitivt annerledes. Det kan ikke sammenlignes engang. Det var frustrasjon i hele gruppa. Vi hadde en ordentlig evaluering etter sesongen, men det var også fullstendig nødvendig, sier Moan til NTB.

Klarere roller

Byåsen-løperen trekker fram den ene forandringen etter den andre etter vårens oppvaskmøter.

– Nå er det et helt annet trykk i gruppa. Vi står mye mer samlet som et lag. Den store forskjellen er at vi faktisk har samlinger. Vi har fått en tre, fire hovedsamlinger som vi kan se fram til. Trening, hvile og søvn står i fokus når vi reiser vekk og lader opp best mulig til sesongen, sier Moan.

– Det er dette vi har etterlyst. Det er også blitt klare roller i ledelsen. Hver enkelt har områder som man skal utvikle seg på. Det er ingen tvil om at det er en annen spirit i gruppa nå. Det er en helt annen "attityd".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer