Står for øyeblikket uten hovedsponsor

Kombinert-Norge forhandler om hovedsponsor

Norges Skiforbund avdeling kombinert mangler hovedsponsor, men håper at alt kan være på plass innen mai.

FORHANDLER: Det norske kombinertlandslaget håper å sikre seg ny hovedsponsor innen måneden er over. Her ved Jarl Magnus Riiber i OL i Pyeongchang. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FORHANDLER: Det norske kombinertlandslaget håper å sikre seg ny hovedsponsor innen måneden er over. Her ved Jarl Magnus Riiber i OL i Pyeongchang. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Hovedsponsoren har vært 1881, og vi sitter i forhandlinger om en ny avtale med dem og andre. Vi håper at vi har en ny hovedsponsoravtale klar innen mai, sier sportssjef Ivar Stuan til NTB.

Sist fredag skrev kombinert under en klesavtale med Swix som gjelder for de fire kommende årene.

- Det er stas at Swix er tilbake etter fire. Jeg er overbevist om at denne avtalen vil hjelpe til med å løfte oss oppover, sier sportssjef Ivar Stuan til NTB.

Avtalen med Swix er verdt millioner for Norges Skiforbund.

- I verdi er det den største avtalen som vi noen gang har inngått. Det gjelder millioner for hvert av de kommende fire år, sier Stuan.

Den nye avtalen er blant annet spesielt rettet inn mot kvinnesatsingen i kombinert. Kvinnene skal inn i VM for første gang i kombinert under VM i Oberstdorf i 2021. Det jobbes også med at kvinnene skal få delta i kombinert under OL i Beijing i 2022.

- Dere har bra med reklamemerker på dere?

- Ja, vi har bra med sponsorer og har løftet det en del i de siste årene. Vi er på riktig vei, men trenger fortsatt litt til for å sikre grunnlaget vi har.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer