Kombinert-sprint ikke OL-øvelse

Hvis de høye herrer i det internasjonale skiforbundet (FIS) og OL-komiteen i Salt Lake City får det som de vil, blir ikke kombinert sprint noen ny OL-øvelse, melder NRK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge planene til neste OL i Salt Lake City i 2002 skal skifolket riktignok få en ny øvelse, men det er en ny sprintøvelse i langrenn.

Kombinertfolket føler seg snytt, for sprint-øvelsen har vært en suksess både sportslig og publikumsmessig i verdenscupen og i Ramsau hvor øvelsen hadde sin VM-debut.

- Uansett om jeg skal delta i Salt Lake City eller ikke, så fortjener vi at sprint blir OL-øvelse. Vi må bare jobbe videre for å få den med, sier det norske kombinert-esset, Bjarte Engen Vik.

- Langrenn har fra før fire individuelle øvelser og skal nå få en femte. Vi har bare en individuell øvelse så dette virker ikke helt rettferdig, sier landslagssjefen i kombinert Jan Erik Aalbu.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer