Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kombinertgutta gikk seg opp i langrennet

Men var sjanseløse på pallen.

GIKK SEG OPP: Etter å ha ligget på 6. plass etter hopprennet, gikk Ole Martin Storlien og resten av de norske kombinertgutta seg opp til en 4. plass. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
GIKK SEG OPP: Etter å ha ligget på 6. plass etter hopprennet, gikk Ole Martin Storlien og resten av de norske kombinertgutta seg opp til en 4. plass. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det norske kombinertlaget var ikke i nærheten av pallen i lagkonkurransen, men gikk seg i det minste opp til en 4.-plass i Oberstdorf lørdag.

Det norske laget, bestående av Ole Martin Storlien, Truls Sønsthagen Johansen, Thomas Kjelbotn og Jan Schmid, var nummer seks etter hopprennet i Oberstdorf, og gikk seg opp til en 4.-plass etter langrennsløpet.

Det norske laget skuffet litt i bakken og startet ett minutt og 22 sekunder bak ledende Frankrike. I sporet var tyskerne sterkest, og de vant spurten foran franskmennene og Østerrike.

Norge gikk i mål hele 2.18 minutter bak vinnerne.

(NTB)

Hele Norges coronakart