Utøverne ligger an til å tilbringe julaften på reisefot

Kombinertløperne kan få renn lille julaften

Kombinertløperne avslutter trolig første del av neste verdenscupsesong med renn i østerrikske Ramsau mens folk hjemme forbereder steking av juleribba.

SEN JULEFERIE: Kombinertløperne kan ligge an til å måtte gå renn helt inn mot julaften. Her ser vi Magnus Krog, Jarl Magnus Riiber, Jan Schmid og Jørgen Nyland Graabak under et pressetreff i OL i Pyeongchang..
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
SEN JULEFERIE: Kombinertløperne kan ligge an til å måtte gå renn helt inn mot julaften. Her ser vi Magnus Krog, Jarl Magnus Riiber, Jan Schmid og Jørgen Nyland Graabak under et pressetreff i OL i Pyeongchang.. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ble klart etter at den foreløpige terminlisten for 2018/19-sesongen ble fastsatt under et møte i teknisk komité i Det internasjonale skiforbundet (FIS) i Zürich nylig.

Terminlisten kan samtidig fortsatt bli endret og godkjennes først endelig under FIS-kongressen i Costa Navarino i Hellas i mai.

Forslaget som nå ligger på bordet, innebærer at kombinertløperne får hele ni verdenscuprenn før jul neste sesong. Det er to flere enn hva som var tilfellet i vinter.

Førjulssesongen avsluttes med to renn i Ramsau 22. og 23. desember.

- Det blir litt spesielt og betyr nok at vi må prøve å komme oss hjem på selve julekvelden. Kan hende er det lurt å bestille billetter snart, smiler kombinertløpernes sportssjef Ivar Stuan til NTB.

Nye renn i Norge

Verdenscupsesongen innledes som vanlig med renn i Ruka, før det er det duket for minitour over tre renn på Lillehammer.

Helgen deretter skal det etter planen gås to nye verdenscuprenn på norsk jord, men hvem som blir arrangør for disse er ennå ikke besluttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer