Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kometen Kane med nytt målshow, men så stilnet jubelen

Alan Pardew fikk pangstart i jobben.

PANGSTART: Crystal Palace-manager Alan Pardew ledet klubben til sin første seier på ni ligakamper. Foto:  REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
PANGSTART: Crystal Palace-manager Alan Pardew ledet klubben til sin første seier på ni ligakamper. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix Vis mer

Crystal Palace - Tottenham 2-1 (0-0)

(Dagbladet): Crystal Palace fikk seg en skikkelig kalddusj like etter hvilen, men reiste seg mesterlig i den andre omgangen.

Jason Puncheon sendte hjemmelaget på Selhurst Park til himmels da han hamret innlegget fra innbytter Wilfried Zaha i mål snaut ti minutter før slutt.

Dermed ble det en pangstart for Crystal Palace-manager Alan Pardew som nylig tok over jobben. Det var klubbens første seier på de ni siste ligakampene.

Kane-show Det var mange som hadde øynene rettet mot Spurs-kometen harry kane i kveld, etter at angriperen valset rundt med Chelsea-forsvaret da Tottenham banket ligaleder 5-3 i forrige serierunde.

Og det var nettopp Kane som fikk Tottenham-fansen til å reise seg fra stolene på Selhurst Park like etter hvilen. Med fart og kraft dro han seg inn i banen, og hamret ballen mellom beina på sin oppasser og i mål.

- Han tryller mer enn Harry Potter, skrek en engasjert TV2-kommentator Kasper Wikestad på direkten etter scoringen.

Tottenhams Harry Kane scoret igjen, men det hjalp lite for Tottenham. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix
Tottenhams Harry Kane scoret igjen, men det hjalp lite for Tottenham. Foto: AP Photo/Tim Ireland/NTB Scanpix Vis mer

Men hjemmelaget hadde ikke gitt opp, og fikk muligheten til å utlikne da Benjamin Stambouli felte Joe Ledley i boksen 20 minutter seinere. Dwight Gayle gjorde ingen feil, og hamret ballen i nettet bak Hugo Lloris.

Ropte på straffe Bare minutter etterpå ropte hjemmelaget på straffespark da ballen traff armen til Spurs-back Kyle Walker. Dommer Anthony Taylor lot hendelsen passere, men vi har sett dommere som har blåst på liknende ting tidligere.

Seks minutter på overtid kunne Zaha punktert kampen skikkelig, men Lloris vartet opp med en fin redning på forsøket fra vingen.

Før hvilen hadde begge lag en stor sjanse hver, men både Christian Eriksen og Glenn Murray kastet bort mulighetene.
Lik Dagbladet Sporten på Facebook.