Kometens frekke svar

Sprinttrener Arild Monsen vil ikke love noe, men sprintkometen Thomas Helland Larsen er ikke i tvil etter fredagens bragd.

PÅ PALLEN: Thomas Helland Larsen jubler for andreplassen og blir applaudert av Johannes Høsflot Klæbo og franske Richard Jouve. Foto: Bjørn Langsem
PÅ PALLEN: Thomas Helland Larsen jubler for andreplassen og blir applaudert av Johannes Høsflot Klæbo og franske Richard Jouve. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Etter dagens 2. plass på Lillehammer, bare slått av Johannes Høsflot Klæbo, fikk Thomas Helland Larsen spørsmål om han kom til å gå verdenscuprenn i Davos neste helg:

-Jeg håper det, svarte han til Dagbladet.

Etter en rask kunstpause la han til:

- Jeg regner med det.

Offensiv

Herlig offensivt fra Norconsult-løperen, som hadde gått to individuelle verdenscuprenn før dagens bragd. Begge var i Norge - og aldri hadde han blitt topp 20.

23-åringen,var den siste som tok seg videre i prologen, holdt på å ryke i en steintøff kvartfinalen med Johannes Høsflot Klæbo, Erik Valnes, Kevin Bolger, Lucas Chanavat og Joni Maki, gikk videre på tid i semifinalen før han slo til med en andreplass i finalen.

- Kvartfinalen var som en finale. Den var skikkelig utfordrende. Da jeg kom gjennom den tenkte jeg at det svarte godt, sier Helland Larsen.

Om det blir Sveits-tur til uka gjenstår ennå å se.

- Det er positivt for han, så får vi se. Jeg kan ikke ta ut laget her og nå, jeg må få landet litt. Men det er en god søknad for videre verdenscup, sier Arild Monsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer