Komfortabel seier i EM-kvaliken for Norge

Berntsen fornøyd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter en svak førsteomgang kom Norge til sin rett etter pause og hadde små problemer med å slå Israel 3-0 i søndagens EM-kvalifiseringskamp i fotball for kvinner.

Marie Knutsen, Solveig Gulbrandsen og innbytter Melissa Wiik laget målene i annen omgang.

- I første omgang gikk vi mye i israelernes offsidefelle, og vi fikk ikke til spillet vårt. Etter pause ble det mye bedre. Alle målene kom etter at vi kom rundt på kantene og fikk slått innlegg. Det er jeg mest fornøyd med. Vi snakket mye om at vi skulle rundt på kantene, og i 2. omgang lyktes vi med det. Tempoet og presisjonen ble bedre, sa landslagstrener Bjarne Berntsen til NTB.

Berntsen karakteriserte Israel som et ungt lag et godt stykke unna europeisk toppklasse. Russland slo dem 6-0 på samme bane for et par uker siden, også det i en EM-kvalifiseringskamp.

Allerede torsdag venter ny EM-kvalifiseringskamp. Da er Østerrike motstander på Åråsen. Også det er en motstander Norge skal slå greit.

- Vi gjør ingen store forandringer inn mot den kampen, men de som spilte 2. omgang ligger best an til å få starte den kampen, sa Berntsen.

Det betyr trolig at Lene Mykjåland og Camilla Huse får sjansen fra start. Berntsen byttet inn de to i pausen søndag.

(NTB)

SCORET: Solveig Gulbrandsen scoret Norges andre mål i Tel Aviv. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
SCORET: Solveig Gulbrandsen scoret Norges andre mål i Tel Aviv. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer