Komisk mål ga Ull/Kisa luke i toppen

- Det er en gedigen tabbe. Se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ullensaker/Kisa-Sarpsborg 08 2-1 (1-0)

Ullensaker/Kisa har imponert mange i årets førstedivisjon, og ledet førstedivisjon med et poeng ned til Sarpsborg 08 på tabellen før møtet mellom lagene i dag. Etter 81 spilte minutter var stillingen 1-1 i toppkampen, men da skjedde det noe helt spesielt på UKI Arena.

Haraldur Björnsson i Sarpsborg 08-buret holdt ballen trygt i hendene etter et Ull/Kisa-angrep. Da keeperen skulle sparke ut ballen stod Steevan Dos Santos rett foran sisteskansen med ryggen til. Ballen traff Ull/Kisa spilleren i ryggen, og spratt i mål.

- Jeg kan ikke se at Dos Santos gjør noe feil der. Det er en gedigen tabbe av Björnsson, sa ekspertkommentator Thomas Berntsen om episoden.

Klar personlig feil Av videoen kan du se at Dos Santos irriterte på seg Sarpsborg-keeper Haraldur Björnsson i forkant av målet.

Sisteskansen svarte da med å klinke ballen i ryggen på Ull/Kisa-spissen for å markere at han står i veien med vilje.

- Det er en klar personlig feil av Haraldur (Björnsson) som velger å ta utspillet i den situasjonen. Han burde flyttet seg til siden eller ventet. Eller for å gjøre det enkelt: Han kunne gjort alt annerledes enn det han gjorde. Nå blir det ikke særlig moro å ta sommerferie, og jeg regner med at tre-fire dager går med til å nullstille seg, sier Sarpsborg-trener Roar Johansen til sa.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer