Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Puck satte seg fast:

Komisk NHL-scoring: - Det sykeste jeg har vært med på

Arizona-back Alex Goligoski ble i nattens NHL-kamp mot Carolina kreditert som målscorer uten en gang å ha truffet målet.

Det bisarre målet fant sted natt til fredag (norsk tid) da Goligoski sendte pucken over banen langs vantet fra egen sone.

Carolina-keeper Cam Wards gikk bak eget mål for å stoppe den i utgangspunktet ufarlige pucken, men uten at keeperen selv merket det satte pucken seg fast i hans høyre skøyte.

Plutselig var pucken borte, og da de øvrige spillerne kom til rygget keeperen forfjamset tilbake til egen målgård og satte seg på kne. Da passerte begge keeperens skøyter – og dermed også pucken -mållinjen, og dommerne hadde ikke annet valg enn å dømme mål.

Foto: AP Photo/Gerry Broome
Foto: AP Photo/Gerry Broome Vis mer

– Jeg har aldri sett noe lignende, og jeg kommer heller aldri til å gjøre det. Det er det sykeste jeg har vært med på, sa Carolina-spiller Elias Lindholm til Expressen etter kamp.

Det mildt sagt merkelige målet fikk ingen betydning for kamputfallet, Carolina vant kampen 6-5.

Goligoski scoret to mål i kampen, men det store samtaleemne i PNC Arena i Raleigh var naturlig nok hans første scoring.

– Det må være første gang dette skjer. Ingen visste hvor pucken var. Alle tenkte «hva skjer nå?". Det var veldig bisart, sa Carolina-trener Bill Peters til NHLs nettsider.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling