Komisk selvmål senket Bolton

Blackburn rykket fra i bunnstriden.

KOMIKVELD: Jussi Jääskeläinen ga Sam Ricketts så hatten passet etter at sistnevnte styrte ballen i tomt nett.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES
KOMIKVELD: Jussi Jääskeläinen ga Sam Ricketts så hatten passet etter at sistnevnte styrte ballen i tomt nett.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Bolton - Blackburn 0-2.

Lancashire-derbyet mellom Sam Allardyces forhenværende og nåværende arbeidsgiver ser på papiret nokså grått og kjedelig ut, men dagens oppgjør mellom Bolton og Blackburn hadde så definitivt et komisk element i seg.

Selvmålet til Sam Ricketts etter 73 minutter var et kroneksempel på fullstendig kommunikasjonssvikt mellom stopper og keeper. Ricketts så ikke ut til å ense at Jussi Jääskeläinen ropte og gestikulerte da han rykket ut fra streken for å avverge en langpasning, og satte hodet på ballen i den tro at finnen befant seg på streken.

Det gjorde han i aller høyeste grad ikke, og ballen havnet i eget nett til 0-2. KremkontringDer seiersmålet var en vederstyggelighet, var Blackburns første scoring en perle av en kontring.Keeper Paul Robinson satte spillet hurtig i gang og fant Franco Di Santo med en presis avlevering. Den unge leiesoldaten satte fart framover mot 16 meteren og spilte ballen videre til en feilvendt El Hadji Diouf.

Bakfra kom David Dunn stormende på et helhjertet 90 meters løp inn i boksen. Det så Diouf i øyekroken og dyttet ballen ut til Dunn, som på direkten bøyde ballen opp i motsatt vinkel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer