PINLIG: Det var da han var på tribunen under kampen mot Chelsea på Stamford Bridge at Arsène Wenger (i midten oppe) møtte gartneren sin, som han ikke kjente igjen. Foto: Reuters / John Sibley / NTB Scanpix
PINLIG: Det var da han var på tribunen under kampen mot Chelsea på Stamford Bridge at Arsène Wenger (i midten oppe) møtte gartneren sin, som han ikke kjente igjen. Foto: Reuters / John Sibley / NTB ScanpixVis mer

Komisk situasjon på tribunen: Wenger kjente ikke igjen sidemannen

Plutselig tok gartneren kontakt med Arsenal-manager Arsène Wenger.

(FourFourTwo): Arsenal-manager Arsène Wenger må se tre Arsenal-kamper fra tribunen som følge av kritikken han har rettet mot den engelske dommerstanden den siste tiden.

Englands fotballforbund (FA) innledet disiplinærsak mot Wenger som klaget på dommerne i forbindelse med et straffespark mot West Bromwich og deretter i byderbyet mot Chelsea kampen etter.

Det betyr at Wenger også blie sittende på tribunen når Chelsea tok imot Arsenal i den første Ligacup-semifinale mellom klubbene.

Det er imidlertid ikke første gang franskmannen blir nødt til å gjøre dette.

Møtte gartneren

I februar i fjor ble manageren også suspendert før Arsenal møtte Chelsea på «brua». Inne på stadion møtte Wenger en fyr som han ikke dro kjensel på, men som kjente igjen manageren.

- Jeg sitter ved siden av en fyr som sier: «Hei, hvordan har du det?». Jeg svarte: «God dag». Han sa: «Jeg er gartneren din», sier Wenger om episoden ifølge Sky Sports.

- Jeg visste ikke hvem han var. Han var en Arsenal-fan som hadde dratt på Chelsea-kampen, sier Wenger videre om den komiske episoden.

Franskmannen fikk mulighet til å kommunisere med assistentrener Steve Bould og førstelagstrener Jens Lehmann underveis i kampen mot Chelsea, men utformingen av Stamford Bridge ville gjøre det vanskelig å komme seg til garderoben for å møte spillerne i pausen.

- Jeg vil forsøke å finne et annet sted, sier Wenger. Det var ikke en god opplevelse. I Chelsea må du gå over til andre siden for å komme til directors box (VIP-tribunen journ.anm.) så innen du kommer rundt stadion har det gått ti minutter, sier Wenger.

Sjokkert

Arsenal-manageren har også sittet på tribunen mot Nottingham Forest i FA-cupen.

Wenger fortalte i forrige uke at han var sjokkert over FAs beslutning om å innlede disiplinærsak mot ham.

- I løpet av mine 21 år i spillet kan du tenke deg at jeg har sett og hørt mye i korridorene, og jeg er overrasket og sjokkert over beslutningen til FA, mente Wenger.

Likevel var det ikke noen bønn fra FA, som altså ga ham tre kampers karantene samt en bot på 40 000 pund.