Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Komisk tabbemål reddet Zlatan fra hjemmesmell

2-2 mot City.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• PSG - Man. City 2-2 (1-1)

(Dagbladet): Paris Saint-Germain fikk en vrien start i Champions League-kvartfinalen mot Manchester City. Både straffebom av Zlatan Ibrahimovic og et baklengsmål sørget for en tung åpning.

Scoringer av Zlatan og Adrien Rabiot snudde derimot til 2-1, men Fernandinhos 2-2-scoring sørget for at det er helt åpent før returen i neste uke.

Bom, bom Kevin De Bruyne banket City i ledelsen etter 38 minutter, men mye handlet om Zlatan Ibrahimovic de første 45 minuttene i Paris. Først bommet han på et straffespark. Så misset han på en kjempesjanse og headet for svakt. Så bommet han alene med keeper Joe Hart.

Men på fjerde forsøk - noe som egentlig ikke var en målsjanse - lykkes den svenske kraftspissen.

Zlatan var lur og fanget opp et elendig mottak av City-spiller Fernando. Fernando fikk en pasning fra keeper Hart på 20 meter, men var uoppmerksom og unøyaktig. Fernandos krampaktige forsøk på å redde situasjonen endte med en pasning rett i Zlatan og deretter i mål.  Dermed sto det 1-1 i Frankrike.

Traff igjen Lagene gikk til pause med 1-1 - men etter 59 minutter var det Adrien Rabiots tur til å juble.

Et innlegg fra venstre havnet til slutt hos PSG-spilleren helt bakerst i feltet. Der var midtbanespilleren nådeløs og satte inn 2-1.

Fernandinho utliknet til 2-2 etter 72 minutter. City-spilleren avsluttet langs bakken i det lengste hjørnet, men også denne scoringen - som i likhet med flere i den franske hovedstaden - kom etter sløvt forsvarsspill.

Kampen endte 2-2, og City er trolig mest fornøyd etter kveldens første oppgjør.

LITE JUBEL: 
Zlatan Ibrahimovic scoret, men svensken og PSG har liten grunn til å juble etter 2-2 mot Manchester City. Foto: Reuters / John Sibley
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
LITE JUBEL: Zlatan Ibrahimovic scoret, men svensken og PSG har liten grunn til å juble etter 2-2 mot Manchester City. Foto: Reuters / John Sibley Livepic EDITORIAL USE ONLY. Vis mer