Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Komissarova har ikke følelse i kroppen under navlen

23-åringen takker kjæresten for støtten.

ALVORLIG: President Vladimir Putin tok turen innom for å besøke Maria Komissarova ved sykesenga 15. februar. Foto: SCANPIX/EPA/MIKHAIL KLIMENTIEV/RIA NOVOSTI
ALVORLIG: President Vladimir Putin tok turen innom for å besøke Maria Komissarova ved sykesenga 15. februar. Foto: SCANPIX/EPA/MIKHAIL KLIMENTIEV/RIA NOVOSTI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Skicross-kjøreren Maria Komissarova har gitt livstegn til omverdenen fra sykehussengen hun ligger i i Munchen.

Komissarova pådro seg brudd i ryggen etter et stygt fall i ekstremparken i Rosa Khutor, og etter operasjoner i OL-byen ble hun flyttet til Tyskland for ytterligere inngrep.

I et innlegg på sin Instagram-konto forteller 23-åringen nå at hun tross flere operasjoner ennå ikke har følelse i kroppen under navlen.

Viss framgang Samtidig takker hun supportere og kjæresten Alexej Chaadajev for støtten, og skriver også at hun har klare planer om å komme seg på beina igjen.

For et par dager siden fortalte det russiske skiforbundet ifølge Moscow Times at Maria Komissarova var på bedringens vei etter bruddet i ryggraden.

- Pasientens tilstand er stabil og tilfredsstillende. Legene ser en viss framgang, skrev forbundet.

Putin besøkte Komissarova ble opprinnelig operert i seks og en halv time da hun først kom til sykehuset i Krasnaja Poljana. President Vladimir Putin besøkte henne ved sykesenga, og IOC-president Thomas Bach kom også med ønsker om god bedring.

- Vi føler med utøveren og holder kontakt med sykehuset. Alt vi vet er at hun opereres nå. Vi håper at operasjonen er vellykket og at hun kommer tilbake, sa Bach.

- Sporten hennes inneholder en viss risiko. Den kan vi aldri fjerne, sa han.

Fallet til den russiske jenta var et av flere i ekstremparken i Rosa Khutor.

Hele Norges coronakart