Manchester United røk ut av FA-cupen

Kommentator: - Usannsynlig at han får jobben nå

Gary Neville spådde at Ole Gunnar Solskjær kom til å få Manchester United-jobben permanent i landslagspausen. Ifølge kommentator Samuel Luckhurst, virker det usannsynlig.

KRITISK: Ole Gunnar Solskjærs Manchester United gikk på et nederlag da han tapte 1-2 mot Wolverhampton i kvartfinalen i FA-cupen. ESPN-journalist Mark Ogden er svært kritisk til måten Manchester United spilte på. Reporter: Fredrik N. Filtvedt. Video: Kristoffer Løkås Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

WOLVERHAMPTON/OSLO (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær har selv varslet det: Én gang må også han oppleve litt motgang.

De nesten tre månedene som Manchester Uniteds vikarmanager, har bragt med seg mange oppturer, blant annet snuoperasjonen som tok dem til en kvartfinale i Champions League.

Men nå har de røde djevlene støtt på skjæret i sjøen. Tapet mot Wolverhampton lørdag, et som for øvrig også sendte dem ut av FA-cupen, var det andre på rad. Forrige søndag tapte de også mot Arsenal i ligaen.

Mark Ogden, fotballskribent for ESPN og en av pressefolkene som kjenner Manchester United aller best, syntes det var et uinspirert lag som var å se ute på banen i Wolverhampton lørdag.

- Jeg synes United var dårlige. De så slitne ut. Uinspirerte. De var bare ikke nok på hugget, sier Ogden til Dagbladet.

- Usannsynlig at han får jobben nå

Han mener at de røde djevlene slett ikke viste den entusiasmen og gleden de tidligere har vist under Solskjær.

- Det så mer ut som et Mourinho-lag i dag. Men de har hatt mange følelsesladde kamper nå, og kanskje spillerne tar foten litt av pedalen. Men dette må ordnes opp i. Det kommer noen store kamper snart, sier Ogden.

Han fortsetter:

- De må gå tilbake til det grunnleggende og det som ga suksess i starten.

Samuel Luckhurst, kommentator for lokalavisa Manchester Evening News, skriver at Gary Nevilles spådom om at Solskjær kom til å få jobben permanent i landslagspausen, trolig ikke skjer.

- Det virker usannsynlig, skriver Luckhurst.

- For lojal

Han mener videre at Solskjær var «for lojal for sitt eget beste» i FA-cup-tapet mot Wolverhampton.

Solskjær selv innrømmer han at lørdagens tap mot Wolverhampton var et slag i fjeset. Etter kampen var han nådeløs:

- Det var et langt steg bakover. Den verste prestasjonen siden jeg kom. Noen ganger kommer landslagspausen på et passende tidspunkt. Vi skulle gjerne spilt kampen igjen. Jeg er veldig skuffet over at vi ikke er i semifinalen, sier Solskjær.

Nordmannen var i godt humør på pressekonferansen etter kampen, men han var klinkende klar om prestasjonen til spillerne sine:

- Sannheten. Jeg sa sannheten til dem. Du kan ikke være trist for lenge. Alle er skuffet. Vi vet at vi spilte bra mot Arsenal, da fortjente vi bedre. I kveld fikk vi det vi fortjente. Vi fortjente aldri å vinne i kveld, sier Solskjær på spørsmål fra Dagbladet om hva han sa til spillerne etter kampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer