Verdenscupen i skiskyting:

Kommentatorene mente Tiril Eckhoffs siste skyting kunne bli et problem. Fikk kraftig svar på tiltale da Norge ble nummer tre

Kanonskyting av de norske jentene.

Holmenkollen  20160309:  VM Skiskyting 2016.  Oslo2016 .  Tiril Eckhoff endte på 43.plass under kvinnenes 15 km. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Holmenkollen 20160309: VM Skiskyting 2016. Oslo2016 . Tiril Eckhoff endte på 43.plass under kvinnenes 15 km. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går vant de norske herrene skiskytterstafetten etter at Emil Hegle «Super-Svendsen» hentet inn 30 sekunder på Russland og gikk først i mål.

I dag fulgte de norske jentene opp gårsdagens fantastiske resultat med en tredjeplass, da andreplassen røk i spurten.

Det så skummelt ut da Hilde Fenne krasjet med en tysk skiskytter og de to gikk i bakken på den siste runden av andreetappen, men Tiril Eckhoff fikk vist fram hva hun er god for, og sørget for at Norge lå i tet da Marte Olsbu ble sendt ut som ankerkvinne.

Da Laura Dahlmeier bommet og gikk ut ti sekunder bak Norge, var det bare å gå for fullt på den siste runden for den norske jenta.

Dahlmeier hang på og hentet inn, og ble til slutt for sterk for Olsbu, som likevel sørget for en tredjeplass i Ruhpholding etter en spurtkamp om andreplassen.

- Jeg venta bare på at hun skulle komme der. Og så rykka hun så sykt, jeg hadde ikke sjans. Det var kjedelig, jeg følte jeg var veldig offensiv på skytingen, og skjønte at jeg måtte skyte raskt og bra med tanke på Dahlmeier, sa Olsbu til NRK etter målgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer