- Kommer definitivt til å ta muligheten hvis den byr seg

Edvald drømmer om etappeseier, men må ofre seg for Wiggins og Cavendish i Touren.

TOPPET LAG: Bradley Wiggins (midten) blir kaptein og skal sammen med Edvald Boasson Hagen (nr. fire f.v.), Mark Cavendish, Bernhard Eisel, Chris Froome, Christian Knees, Richie Porte, Michael Rogers og Kanstantsin Siutsou representere Team Sky i Tour de France. Foto: Team Sky
TOPPET LAG: Bradley Wiggins (midten) blir kaptein og skal sammen med Edvald Boasson Hagen (nr. fire f.v.), Mark Cavendish, Bernhard Eisel, Chris Froome, Christian Knees, Richie Porte, Michael Rogers og Kanstantsin Siutsou representere Team Sky i Tour de France. Foto: Team Sky Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Team Sky presenterte i ettermiddag mannskapet som skal sørge for at Bradley Wiggins blir stående igjen med gul trøye på Champs-Élysées og at Mark Cavendish, som vanlig, forsyner seg grovt av etappeseirer på de flate etappene.

Edvald Boasson Hagen får en nøkkelrolle i begge henseender. 25-åringen blir Cavendishs sjefsopptrekker og skal assistere Wiggins inn i fjellene, men får også kjøre for egne muligheter dersom de byr seg, noe han viste seg mer enn kapabel til under fjorårets Tour da han vant spurten i Lisieux og lyktes med et solobrudd til Pinerolo.

- Dersom jeg får muligheten til å gå for etappeseier, vil jeg definitivt prøve å gripe den, men jeg har en rolle i laget å fulle, og alt annet vil bare være en bonus, sier Hagen i en pressemelding fra det britiske laget.

Ingen Nordhaug I tillegg til trioen Wiggins, Cavendish og Hagen, består Sky-laget av Bernhard Eisel, Chris Froome, Christian Knees, Richie Porte, Michael Rogers and Kanstantsin Siutsou. Det betyr at det som ventet, ikke ble funnet plass til Sky-lagets andre nordmann, Lars Petter Nordhaug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer