- Kommer det et tilbud fra en større klubb, blir det vanskelig å si nei

Vålerengas spissjuvel vet interessen er stor.

POPULÆR: Vålerenga-spiss Vidar Örn Kjartansson er populær både blant fansen og utenlandske klubber. Her er det ni år gamle Tobias Hammer som får islendingens autograf. Foto: Joachim Baardsen / Dagbladet
POPULÆR: Vålerenga-spiss Vidar Örn Kjartansson er populær både blant fansen og utenlandske klubber. Her er det ni år gamle Tobias Hammer som får islendingens autograf. Foto: Joachim Baardsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Strømsgodset - Vålerenga i Fotballstudio fra kl. 18.00

VALLHALL (Dagbladet): På Vålerenga-trening banker toppscorer Vidar Örn Kjartansson inn mål etter mål. Det har 24-åringen også gjort hele Tippeliga-sesongen, med unntak av de tre siste kampene. 13 scoringer på 15 kamper lar seg høre. Også blant noen av de største klubbene i Europa.

 - Agenten min har ikke sagt noen navn, men han har fortalt at det er mange som er interessert. Jeg er glad for å se at det er store klubber som følger meg. Det er en stor anerkjennelse, sier Kjartansson til Dagbladet. 

- Du vet aldri Klubbens største salgsobjekt forteller samtidig at han ikke har pratet med Vålerenga om mulighetene for å bli solgt.

- Nei, vi har ikke diskutert det, men klubben har sagt at de ikke vil selge meg. Man leser likevel nyhetene hver dag, så du vet aldri. Hvis det kommer et virkelig godt tilbud, kan de nok ikke si nei, sier Kjartansson.

- Er du forberedt på å reise allerede i sommer?

- Ikke forberedt. Det er mer slik at hvis det kommer et tilbud fra en større klubb, blir det vanskelig å si nei. Hvis det kommer et bra bud, vil vi sette oss ned og diskutere hva som er best for meg og klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer