Kinsey Wolanski streaket Champions League-finalen

Kommer med advarsel

Modellen lover at dette ikke var det siste vi så av henne som banestormer.

STORMET BANEN: Undertøysmodellen Kinsey Wolanski, iført badedrakt for anledningen, stormet banen under første omgang av Champions League-finalen lørdag 1. juni. Video: Darren Davidson via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

22 år gamle Kinsey Wolanski ble verdenskjent da hun stormet banen under førsteomgangen av Champions League-finalen mellom Tottenham og Liverpool 1. juni i Madrid.

Wolanski fikk 15 000 euro i bot for stuntet, en sum som tilsvarer i overkant av 150 000 norske kroner.

Boten besto av to deler: 5000 euro for å ha løpt ut på banen, og 10 000 euro for å ha markedsført for nettstedet Vitaly Uncensored, eid av kjæresten hennes, Vitaly Zdorovetskiy, skriver RT Sport.

Ifølge avisa har hun blitt varslet om at hun vil få en bot på 8000 euro hvis hun gjør et liknende stunt i framtida.

Advarslen ser derimot ikke ut til å skremme henne.

I et eksklusivt intervju med britiske The Sun lover hun flere lignende hendelser i framtida:

- Jeg har planer om å gjøre enda mer av dette for å skape meg et enda større navn. Etter at jeg ble løslatt fra fengsel, hadde jeg gått fra å ha 300 000 følgere på Instagram til å plutselig ha over to millioner. Man kan ikke kjøpe den form for publisitet, sier hun til avisa.

I skrivende stund har modellen fått enda en million følgere på bildedelingstjenesten.

- Jobbtilbudene renner inn

Ifølge Wolanski selv, vasser hun nå i jobbtilbud.

- Plutselig var jeg berømt over hele verden, med jobbtilbud rennende inn. Jeg mener jeg ikke gjorde noen noe vondt med stuntet, og det var bare gjort for moro skyld, sier hun, samtidig som hun påpeker at det virket som om både fans, spillere og politiet hadde sansen for det hun hadde gjort.

- Til og med politiet på stasjonen spurte om bilder sammen med meg da jeg ble løslatt.

Hun beskriver videre opplevelsen som hennes livs største øyeblikk.

Faren er politi

Samtidig kommer hun med en noe overraskende avsløring. Faren hennes er nemlig politi i hjembyen Los Angeles, og jobber i LA Police Department. Han skal imidlertid ha tatt det hele med et smil.

- Pappa var bare glad for at jeg faktisk hadde på meg ei badedrakt, og ikke løp utpå banen splitter naken, sier modellen, som også legger til at ingen i familien neppe ble overrasket over det hun gjorde.

Fikk melding av Liverpool-spillere

I det samme intervjuet forteller banestormeren også at det var et par av Liverpool-spillerne som tilsynelatende la ekstra merke til henne.

Hun vil dog ikke gå ut med navn, men forteller at det er via Instagram oppmerksomheten har kommet.

Den ene spilleren skal ha sendt henne flørtende hjerte-emojier, mens den andre skal ha gitt henne beskjed om at han hadde lagt godt merke til henne under selve banestorminga.

Modellen innrømmet samtidig at hun ikke hadde peiling på hvem spillerne var før hun sjekket Insta-profilene deres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer