Ole Gunnar Solskjær

Kommer med lovnad

Det gleder nok mange med rødt hjerte at Ole Gunnar Solskjær (48) nå lover å være aktiv på overgangsmarkedet i sommer.

LOVER: Ole Gunnar Solskjær lover å gjøre grep på overgangsmarkedet. Foto: REUTERS/Kacper Pempel
LOVER: Ole Gunnar Solskjær lover å gjøre grep på overgangsmarkedet. Foto: REUTERS/Kacper Pempel Vis mer
Publisert

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United har lagt bak seg en lang og minnerik sesong.

Med en sterk andreplass i ligaen, skulle det hele toppes med triumf i Europa League-finalen mot Villarreal. Slik gikk det som kjent ikke.

Etter en ellevill straffesparkkonkurranse måtte Solskjær til slutt se at David de Gea misset det avgjørende straffesparket, og Villarreal kunne heve trofeet i Gdansk.

Flere eksperter pekte på at Solskjær ikke hadde stor nok bredde i troppen til å kunne gjøre endringer som kunne vippe det i de røde djevlenes favør. Nå lover nordmannen å gjøre grep.

- Vi er nødt

I et intervju med TV 2 sier Solskjær følgende:

- Det kommer selvfølgelig til å skje noe i overgangsvinduet. Verden er blitt veldig annerledes enn for 15-16 måneder siden, men vi er nødt til å gjøre noen grep på overgangsvinduet, men også med laget, sier Solskjær.

Manchester United endte som sagt på en andreplass, men opp til byrival Manchester City var det hele 12 poeng.

- Vi er nest best, men for langt bak til å true dem som vant. Da er vi nødt til å forsterke oss, sier han til TV 2.

TIDA ER UTE!: Ole Gunnar Solskjær fleipet bort spørsmålet om signeringer. Vis mer

Tidligere Manchester United-stopper Rio Ferdinand har ved flere anledninger uttalt at gamleklubben er helt avhengig av å få inn nye spillere for å kunne hamle opp med de lyseblå.

- Manchester City kan endre laget og fortsatt være komfortable. De ville ikke sett ut som et lag som er helt ute av det og som akkurat har blitt kastet sammen, sa Ferdinand til BT Sport ifølge Manchester Evening News.

Tvilte

I et eksklusivt intervju med Dagbladet i januar fortalte Solskjær hva han så etter i nye spillere.

- Gode fotballspillere, som er gode personer, og som kan gjøre en god jobb for Manchester United i lengre tid, er det vi ser etter. Men jeg tviler på at noe skjer nå, uttalte han i starten av året.

Solskjær var pratevillig og oversteg den avtalte tiden for intervjuet, men i det Dagbladet spurte om overganger, fikk United-manageren plutselig dårlig tid.

- Nå begynner du å gå over tida her, Fredrik (Fredrik N. Filtvedt, Dagbladet-journalist red.anm.)! Jeg må gå på et møte, sa Solskjær lurt, med et lite smil om munnen.

Overganger er helt tydelig ikke kristiansunderens favorittema. I en storklubb som United svirrer ryktene i media og blant supportere, og mange vil vite hva Solskjær tenker om temaet.

PS! Overgangsvinduet i Premier League åpner 9. juni.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer