MÅ VISE MUSKLER: Gianfranco Zola, Luis Boa Morte og West Ham United berget plassen i Premier League, men sesongen har vært tøff.Foto: SCANPIX/REUTERS/Paul Hackett
MÅ VISE MUSKLER: Gianfranco Zola, Luis Boa Morte og West Ham United berget plassen i Premier League, men sesongen har vært tøff.Foto: SCANPIX/REUTERS/Paul HackettVis mer

- Kommer til å ha en lang og interessant prat

Zola klar for møter med West Ham-ledelsen.

|||

Gianfranco Zola reddet West Ham fra nedrykk. Nå skal den italienske manageren diskutere framtiden med klubbledelsen.

Zola har hatt en utfordrende sesong i sjefsstolen for «The Hammers», men klubben beholdt plassen i den engelske eliteserien. Det har vært spekulert på om italieneren må gå i sommer, men Zola skal i samtaler med ledelsen.

- Vi kommer til å ha en lang og interessant prat. Poenget er å snakke med dem og finne ut hva som er best å gjøre. Klubben er fortsatt i eliteserien, og det er det som teller. For to måneder siden lurte folk på om West Ham ville klare seg, sier Zola.

West Ham endte på 17.-plass og var fem poeng over nedrykksstreken. Zola innrømmer at sesongen har vært tøff.

- For meg personlig har fotballen alltid vært morsomt. Jeg spilte til jeg var 39 og så aldri på det som en jobb eller at det var vanskelig. Men dette året, med alt presset på oss, var det vanskelig å gjøre det samme. Det har vært en lang og slitsom sesong for oss, sier Zola, som kom til West Ham i begynnelsen av 2008/9-sesongen.

- Jeg nøt det i fjor, men ikke så mye i år. Jeg vet hvor feilene og tabbene ligger. Jeg kommer til å jobbe med dem, sier italieneren.

(NTB)