- Kommer til å være minst like nervøs som mot Kroatia

Drillo om kommentator-comeback etter åtte år.

TV-COMEBACK: Landslagssjef Egil Drillo Olsen skal kommentere EM for NRK i sommer. Et av lagene han må vurdere underveis er morgendagens motstander Kroatia.
Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
TV-COMEBACK: Landslagssjef Egil Drillo Olsen skal kommentere EM for NRK i sommer. Et av lagene han må vurdere underveis er morgendagens motstander Kroatia. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Egil Olsen klarte ikke å ta Norge til EM denne gangen, men landslagssjefen skal til Ukraina og Polen likevel.

Drillo gjør nemlig comeback som ekspertkommentator under sommerens mesterskap, og tar plass ved siden av Arne Scheie for første gang siden 2004.

- Ja, jeg tror det er 8-9 år siden sist, jeg. Jeg skal være med på fem kamper, inkludert den ene kvartfinalen, sier han til Dagbladet.

- Hvordan er kommentatorformen, egentlig?

- Det er et godt spørsmål. Jeg kommer nok til å være minst like nervøs da som jeg er i morgen, sier Drillo med et smil.

Eksepsjonelt Ifølge NRK var den siste kampen Scheie og Olsen kommenterte sammen Viking mot HamKam, den gangen Vikings trener var ingen ringere enn Roy Hodgson, mannen som i dag er Englands landslagssjef.

- Jeg gleder meg veldig, og føler meg utrolig privilegert. Jeg tror Drillo gjør dette utelukkende fordi han er veldig glad i fotball, sa Arne Scheie nylig til egen kanal.

- Det er jo eksepsjonelt å få med en landslagssjef som tidligere har deltatt i et sluttspill på å kommentere. Det er det ingen tvil om, mener Scheie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer