- Kommer til å være skuffet i hele kveld

Oppgitt Nordenstam etter trist VM.

KJEMPESKUFFELSE: Før VM har hun notert tider på trening som er like og bedre enn tidene hun hadde før OL i Beijing, i Roma har det meste gått på tverke for Sara Nordenstam. Foto: SCANPIX/AFP/ FRANCOIS XAVIER MARIT
KJEMPESKUFFELSE: Før VM har hun notert tider på trening som er like og bedre enn tidene hun hadde før OL i Beijing, i Roma har det meste gått på tverke for Sara Nordenstam. Foto: SCANPIX/AFP/ FRANCOIS XAVIER MARIT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I OL i Beijing sjokkerte hun med bronsemedalje. I VM er det meste gått på tverke for Sara Nordenstam (26).

I OL svømte hun inn på 2.23,02 på 200 meter i bryst. Det ga pall. 2.27,55 i Roma holdt bare til 22.-plass. Siste semifinaleplass gikk på 2.26,45.

Etter å ha trøblet mye med den nye drakten under de to første distansene hun deltok i, var hun tilbake i tradisjonell tøydrakt foran torsdagens favorittdistanse.

- Det gikk dessverre ikke noe bedre. Jeg er veldig skuffet og kommer til å være det i hele dag og i kveld. Jeg kom ikke hit for 22.-plass. Jeg får det bare ikke til å stemme, sa den svenskfødte svømmeren, som bor på Lambertseter i Oslo.

Prat

Nordenstam føler det hele er frustrerende. Før VM har hun notert tider på trening som er like og bedre enn tidene hun hadde før OL i Beijing.

- Derfor kom jeg hit til Roma med en følelse av dette skulle bli et perfekt mesterskap. Den følelsen forsvant dessverre fort med rotet rundt de nye draktene. De passet bare ikke for meg. Jeg tror ikke at jeg hadde svømt fortere om jeg hadde brukt en ny drakt i dag heller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer