SLITER TUNGT MED ØKONOMIEN: Storhamar har hatt en underdekning på 400 000 kroner i måneden, men har fått et lån på tre millioner kroner av kommunen. 
Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
SLITER TUNGT MED ØKONOMIEN: Storhamar har hatt en underdekning på 400 000 kroner i måneden, men har fått et lån på tre millioner kroner av kommunen. Foto: Aleksander Andersen / ScanpixVis mer

Kommunen reddet Storhamar fra konkurs

Greier bare å betale halvparten av lønna til de ansatte.

Formannskapet i Hamar kommune har besluttet å gi Storhamar et lån på 3 millioner kroner. Dermed er ishockeyklubben foreløpig reddet fra konkurs, skriver Hamar Arbeiderblads nettutgave.

Den økonomiske situasjonen i Storhamar har den siste tiden vært kritisk. Klubben har slitt med likviditeten og måtte be kommunen om hjelp blant annet til halleie.

I verste fall kunne det endt med et stengt Hamar OL-amfi resten av året, men tirsdag besluttet formannskapet i kommunen å gi Storhamar et ansvarlig lån på tre millioner kroner.

Storhamar har hatt en underdekning på rundt 400.000 kroner i måneden. I november maktet klubben bare å betale ut 55 prosent av spillernes lønn.

(NTB)