Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kompany forlenget med City til 2018

- Dette er også mitt prosjekt.

BÆREBJELKE: Vincent Kompany har utviklet seg til å bli en av verdens beste midtstoppere i Manchester City siden overgangen fra Hamburg i 2008 og er en av Roberto Mancinis viktigste spillere. Nå har han forlenget kontrakten med klubben til 2018. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpix
BÆREBJELKE: Vincent Kompany har utviklet seg til å bli en av verdens beste midtstoppere i Manchester City siden overgangen fra Hamburg i 2008 og er en av Roberto Mancinis viktigste spillere. Nå har han forlenget kontrakten med klubben til 2018. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Manchester City har foreløpig opptrådt merkverdig rolig på sommerens overgangsmarked, men sikret seg torsdag en signering som garantert kommer til å blidgjøre supporterne:

Klubbkaptein Vincent Kompany forlegnet nemlig kontrakten sin med seks nye år, noe som betyr at han er bundet til klubben fram til 2018. Dette er den lengste kontrakten noen City-spiller har skrevet under på i moderne tid, skriver klubben på sitt nettsted.

- For meg er det slik at når du trives et sted, er det ikke noen grunn til å se seg om etter noe annet. Manchester City som et prosjekt, er ikke bare prosjektet til eierne og dem som er ansatt i klubben - det er også mitt prosjekt, sier Kompany til mcfc.co.uk.

Den 26 år gamle belgieren har siden overgangen fra Hamburg i 2008 utviklet seg til å bli en av verdens beste midtstoppere. I mai ble han den første Manchester City-kapteinen på 44 år til å løfte ligatrofeet.

- Jeg har vært her siden starten, og har sett hvordan klubben har forandret seg totalt på alle nivåer. Jeg liker å tro at jeg har bidratt til det, jeg også. Det er godt å vite at jeg nå kan være i City i nye seks år. Jeg tar det som et stort kompliment at klubben har så høye tanker om meg, sier City-kapteinen, som vil være 32 år gammel når den nye avtalen løper ut.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media