Kompany forlenget med City til 2018

- Dette er også mitt prosjekt.

BÆREBJELKE: Vincent Kompany har utviklet seg til å bli en av verdens beste midtstoppere i Manchester City siden overgangen fra Hamburg i 2008 og er en av Roberto Mancinis viktigste spillere. Nå har han forlenget kontrakten med klubben til 2018. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpix
BÆREBJELKE: Vincent Kompany har utviklet seg til å bli en av verdens beste midtstoppere i Manchester City siden overgangen fra Hamburg i 2008 og er en av Roberto Mancinis viktigste spillere. Nå har han forlenget kontrakten med klubben til 2018. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester City har foreløpig opptrådt merkverdig rolig på sommerens overgangsmarked, men sikret seg torsdag en signering som garantert kommer til å blidgjøre supporterne:

Klubbkaptein Vincent Kompany forlegnet nemlig kontrakten sin med seks nye år, noe som betyr at han er bundet til klubben fram til 2018. Dette er den lengste kontrakten noen City-spiller har skrevet under på i moderne tid, skriver klubben på sitt nettsted.

- For meg er det slik at når du trives et sted, er det ikke noen grunn til å se seg om etter noe annet. Manchester City som et prosjekt, er ikke bare prosjektet til eierne og dem som er ansatt i klubben - det er også mitt prosjekt, sier Kompany til mcfc.co.uk.

Den 26 år gamle belgieren har siden overgangen fra Hamburg i 2008 utviklet seg til å bli en av verdens beste midtstoppere. I mai ble han den første Manchester City-kapteinen på 44 år til å løfte ligatrofeet.

- Jeg har vært her siden starten, og har sett hvordan klubben har forandret seg totalt på alle nivåer. Jeg liker å tro at jeg har bidratt til det, jeg også. Det er godt å vite at jeg nå kan være i City i nye seks år. Jeg tar det som et stort kompliment at klubben har så høye tanker om meg, sier City-kapteinen, som vil være 32 år gammel når den nye avtalen løper ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer