Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kompany garanteres ikke startplass mot United

City-kapteinen må vente i spenning.

IKKE BANKERS: Manchester City-kaptein Vincent Kompany må vente i spenning før søndagens oppgjør mot byrival United. City-manager Manuel Pellegrini kan ikke love kapteinen en plass i elleveren.
Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
IKKE BANKERS: Manchester City-kaptein Vincent Kompany må vente i spenning før søndagens oppgjør mot byrival United. City-manager Manuel Pellegrini kan ikke love kapteinen en plass i elleveren. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City-kaptein Vincent Kompany må vente i spenning før søndagens oppgjør mot byrival United. City-manager Manuel Pellegrini kan ikke love kapteinen en plass i elleveren.

Kompany har ikke startet i Citys to siste kamper.

- Jeg må velge den startelleveren jeg mener er best til en kamp. Når det gjelder Vincent har jeg ingen problemer med ham, men Nicolás Otamendi og Eliaquim Mangala gjør det bra for øyeblikket, sa Pellegrini på en pressekonferanse fredag.

Det har blitt spekulert i om Pellegrini har straffet Kompany de siste to kampene. Belgieren spilte en landskamp nylig, men Pellegrini skal ifølge britiske medier ha ment at midtstopperen burde ha stått over grunnet skadetrøbbel.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!