Kompany klar for mesterligaspill

City-kapteinen skadefri til kampen mot Victoria Plzen.

SMERTER: Det var i kampen mot Newcastle 19. august at belgiske Vincent Kompany pådro seg en leggskade. Nå er han klar igjen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix
SMERTER: Det var i kampen mot Newcastle 19. august at belgiske Vincent Kompany pådro seg en leggskade. Nå er han klar igjen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester City-kaptein Vincent Kompany (27) gjør comeback etter leggskaden i tirsdagens møte med Victoria Plzen i mesterligaen.

Siden første serierunde har den belgiske midtstopperen vært ute med skade. Han er også uaktuell for helgens seriekamp mot Stoke, men til uken kan City-fansen glede seg over Kompanys navn på taktikktavla.

- Kompany er i ok form nå, men det vil være en risiko for ham å spille helgens kamp. Om vi gir han to-tre dager vil han være 100 prosent, sa trener Manuel Pellegrini fredag.

I tillegg til Kompany må blant andre også David Silva stå over helgens City-møte med Stoke.

At Kompany gjør comeback allerede tirsdag gjør at han også er tilgjengelig til neste helgs Manchester-derby på Etihad. Likevel mener Pellegrini at hele troppen blir rammet av et såpass tett og hardt program.

- Det er en test for alle de store klubbene, alle de som spiller i Europa. Vi har sju kamper på 21 dager, sa City-sjefen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer