Kompis-seier

Watford- Manchester U. 2- 3. Tre minutter før slutt serverte Ole Gunnar Solskjær læret til bestekompisen Jordi Cruyff. Nederlenderen ble matchvinner med Uniteds 93. seriemål for sesongen. - Spillerne tror de kan nå 100 mål, men det tror ikke jeg, sier sir Alex Ferguson.

De suverene ligamesterne har to kamper å gjøre det på - hjemme mot Tottenham og borte mot Aston Villa. Tottenhams 1963-årgang var det siste laget som rundet den magiske 100-målsgrensa.

- Guttene har veldig lyst til å nå 100. Selvfølgelig hadde det vært hyggelig, men det er ikke viktig for meg, sier Ferguson.

Mot et B-preget United-lag tok Watford ledelsen ved tidligere LSK-spiller Heidar Helguson i første omgang. Først da hvert av lagene fikk hver sin mann utvist - Nicky Butt og Michael Hyde - i det 64. minutt og Dwight Yorke entret banen så United ut som et mesterlag.

Kelner Solskjær

Yorke utliknet i det 69. minutt. Deretter gjorde Ole Gunnar Solskjær kelnerjobben da Ryan Giggs vippet inn 2- 1 noen minutter seinere. Watford kom tilbake ved Tommy Smith, men tre minutter før slutt var kelner Solskjær på farta igjen. Denne gangen var det kameraten Jordi Cruyff som mottok de norske varene.

- Utvisningene endret kampen. Da vi satte inn Dwight Yorke, fikk vi dessuten bedre bevegelse, oppsummerer Ferguson.

Norsk stopperduo

Ifølge avisa The Mirror skal Leeds være villig til å legge 168 millioner kroner for å få Ole Gunnar Solskjær til Elland Road. Etter at overgangen til Ruud van Nistelrooy gikk i vasken, synes likevel en slik handel enda mindre sannsynlig.

Og ifølge Ferguson vil ikke United se seg om etter andre spisser:

- Den eneste jeg ønsket var van Nistelrooy. Grunnen til det er at det ikke er ofte man kommer over spillere som ham. Vi kommer til å følge Ruud i framtida, sier Ferguson.

  • Henning Berg og Ronny Johnsen var Uniteds stopperpar fra start. Johnsen ble byttet ut 27 minutter før slutt.