Kompiskjøring

Ligacupen 4. runde: Manchester United - Nottingham Forest 2- 1. United fikk et nytt radarpar i går kveld: Jordi Cruyff serverte pasningene og bestekompis Ole Gunnar Solskjær scoret.


RADARPAR: Ole Gunnar Solskjær og Jordi Cruyff fikset avansement til kvarftinalen i ligacupen for United i går.

Ole Gunnar Solskjær og Jordi Cruyff har hengt sammen helt siden de kom til Manchester. I går fant de hverandre på banen også. Solskjær brukte tre minutter på å score to mål og sendte United videre til kvartfinalen i ligacupen. Og begge gangene ble han spilt fri av Cruyff.

Radarpar

Dermed har også Alex Fergusons «b-lag» fått et radarpar - akkurat som Dwight York og Andy Cole er blitt det i første-elleveren.

For selv om Ferguson insisterer på at han tar ligacupen på ramme alvor, sendte han reservelaget ut på Old Trafford mot Nottingham Forest. Som han gjorde mot Bury i forrige runde.

Og det holdt - takket være kombinasjonen Solskjær/Cruyff.

Men de to bestekameratene brukte nesten en time på levere det de skulle. Før pause var det Forest som førte på Old Trafford, og bare en god inngripen av Henning Berg hindret borteledelse.

Det eneste United skapte framover, var et slapt distanseskudd fra Ole Gunnar Solskjær.

På hugget

Men i andreomgang var det United, Solskjær og Cruyff det handlet om. Og nordmannen kunne scoret både tre og fire mål.

Mot slutten av kampen var han på hugget da Forest-keeper Dave Beasant var på tur ut til straffemerket. Men lobben gikk rett over. Og i siste spilleminutt fikk samme Beasant såvidt slått et Solskjær-skudd i stolpen og ut.

Dagens dobbel

Dermed ble det med dagens dobbel fra Solskjær/Cruyff. Steve Stone reduserte for Nottingham, men det holdt ikke til kvartfinale.

  • Der er Manchester United, og de møter Tottenham.
  • Med andre ord: Norsk goalgetter-treff mellom Ole Gunnar Solskjær og Steffen Iversen.