LaLiga

Komplett kaos

De siste ukene har omikron-bølgen sust inn over Spania. Det har skapt trøbbel for LaLiga.

SMITTE: Både Jordi Alba og Vinícius Júnior har blitt bekreftet smitta med corona den siste tiden. Foto: Josep LAGO / AFP
SMITTE: Både Jordi Alba og Vinícius Júnior har blitt bekreftet smitta med corona den siste tiden. Foto: Josep LAGO / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Pandemien fortsetter å skape store problemer for fotballen rundt om i Europa, og Spania er på ingen måte unnlatt fra utfordringene.

Den siste uka har smittetallene på Den iberiske halvøya skutt i taket som følge av blant annet omikron-varianten, som også herjer i Norge.

Det har gjort at samtlige av LaLigas klubber ser flere og flere av deres spillere avlevere positive coronatester.

Megaklubbene sliter

Bare den siste uka har Real Madrid bekreftet at stjernene Thibaut Courtois, Vinícius Júnior, Eduardo Camavinga og Federico Valverde har avlevert positive prøver.

Dette kommer rundt samtidig som Barcelona har vært ute og fortalt at Ousmane Dembélé, Jordi Alba, Dani Alves og Clément Lenglet alle er ute med positive tester. Også Samuel Umtiti, Baldé og Gavi er ute med covid-19.

De har seinere også fått svar på at Sergiño Dest, Ez Abde og Philippe Coutinho har testet positivt.

Spesielt Courtois og Dembélé har måttet tåle kritikk den siste tiden da begge ble observert ute blant store folkemengder på ferie.

Courtois var blant annet innom restauranten til sosiale medier-fenomenet «Salt Bae» i Dubai. Det samme gjelder Dembélé, som har brukt julepausen på å gifte seg. Seremonien ble holdt foran en stor folkemengde, og uten ansiktsmasker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.