Casper Ruud-kamp utsatt igjen i Australian Open

Komplett regnkaos for Ruud

Regn skaper trøbbel for Casper Ruud i Australian Open-kvalifiseringen i tennis. Kampen mot Dmitrij Popko er på nytt stanset på grunn av det dårlige været i Melbourne.

REGNET BORT: Casper Ruud har fått en trå start i Australian Open-kvalifiseringen. Ikke på grunn av motstanderne. Men på grunn av regnet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
REGNET BORT: Casper Ruud har fått en trå start i Australian Open-kvalifiseringen. Ikke på grunn av motstanderne. Men på grunn av regnet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oppgjøret, som er en del av 2. kvalifiseringsrunde, ble først stoppet etter ni minutter. Etter en times tid ble spillet gjenopptatt, men det tok ikke lang tid før regnet igjen bød på problemer.

Ruud og Popko rakk å holde serven i hvert sitt game før det lille duskregnet tiltok og dommeren stoppet kampen for første gang. Nordmannen var i 3-2-ledelse da matchen igjen ble utsatt etter kort tid.

Etter lang ventetid måtte dommeren til slutt be Ruud og Popko om å gå tilbake til garderoben. Det var da mørke skyer over banen i Melbourne.

Ved 10-tida norsk tid fortalte pappa Christian Ruud til NTB at det er meldt oppholdsvær om litt. Det er lagt opp til at kampen skal spilles ferdig fredag. Siden det er flomlys rundt banen, vil ikke mørkets frambrudd skape problemer.

Kvalifiseringskampen skulle opprinnelig starte natt til fredag norsk tid, men ble flyttet flere timer på grunn av det dårlige været.

Ruud vil være et siste hinder unna 1. runde i Australian Open om han slår ut Popko. 19-åringen fra Snarøya har aldri klart å kvalifisere seg for en Grand Slam-turnering tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer