Komplett skandale!

Det startet med en marerittåpning. Men så gikk lyset.

21.19 kom lyset tilbake i hallen etter å ha vært borte en snau time. Så kom lyset tilbake og beskjeden om at kampen skulle begynne snart. Deretter ble det mørkt i hallen igjen, og nå spøker det for kampen. Det er grenser for hvor lenge spillerne kan holde seg varme. Et par minutter etter er lyset tilbake, og kampen kan trolig begynne i kveld.

Ifølge TV2-kommentator Kjersti Grini var det en sikring som gikk i hallen. De manglet sikringer og det tar tid før lyset blir varmet opp. Elektrikeren som hadde sikringene var som sunket i jorda!
- Det er utrolig at sånt kan skje, dette trengte vi veldig dårlig, sier keepertrener Oddvar Bjørnstad.

Det er uklart om kampen vil komme i gang igjen. Først hevdet arrangørene at kampen skulle starte 21.10,men sånn gikk det ikke.

Dårlig start

En ryggskadd Gro Hammerseng ble ikke klar til kveldens oppgjør mot Ungarn. Men det er ikke alene grunnen til at Norge ligger under med mål til pause mot Ungarn.

Kampen åpnet med at Ungarn smatt opp i en 4-0-ledelse. Norges første mål satte Kristine Lunde inn på straffekast da det var spilt seks minutter.

Drøye fem minutter senere gjorde Lunde jobben igjen fra 7-meteren: 6-6 - og Norge hadde hentet seg inn igjen.

Trodde alle.

Men neida.

Ungarn rykket igjen i fra. Til 10-6.

Til pause står det 14-11 til Ungarn. Lite ser ut til å stemme for de norske jentene i kveld. Verken keeperspill, forsvarsspill eller angrepsspill fungerer.

Katja Nyberg ble vraket fra start i dag. Larvik-spilleren knallet inn første omgangens siste mål med en suser av et skudd. Kanskje var det starten på en ny norsk opphenting?

Andre omgang startet med at lyset gikk. Og det ble borte lenge. Dagbladet.no oppdaterer saken rett etter slutt.